Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Lite fett
Fisk
Oppskrifter med lite fett og fisk
Filet (60)
Rask å lage (58)
Sei (20)
20-30
Hyse med rødvinssaus, bakte potetskiver med grønnkål og gulrotpuré
20-30
Stekt hyse med tomatkompott, risoni og spinat
35-45
Pannestekt lyr med hjemmelaget potetmos, brokkoli og teriyakiløksjy
15-20
Seifilet med smørdampet kinakål og bacon, eple og ponzusmør
20-30
Seifilet i rød currysaus med ris, grønnkål og peanøtter
30-40
Tuna fishcakes med frisk agurksalat, søt chilimajones og ris
20-30
Rød currygryte med kokoskrem, lyrfilet, ris og grønnsaker
20-30
Panert lysing med ovnsbakte potetchunks, syltede grønnsaker og sennep- og dilldressing
25-35
Lyrfilet med potetmos, paprika-relish og syltet gulbete
30-40
Lyrfilet med hvitløksbakte potetskiver og brokkoli, syltet rødløk og syrlig fiskesaus
15-20
Panert sei og paprikakremet pasta med grønne erter og revet ost
25-35
Urtebakt seifilet med stekte poteter, purrekrem, grønnkål og syltet rødløk
20-30
Rød curry med seifilet, fullkornsris, pak choy og koriander
15-20
Lyrfilet i rød currysaus med grønnkål og ris
20-30
Fish and chips med chillisyltet sjalottløk, grønne erter og remulade
30-40
Pankopanert fish and chips med tartarsaus og Japansk Sunomonosalat
15-20
Tempurapanert sei med yamitsukisalat, ris og spicy limemajo
20-30
Mangoglasert lakseburger i fullkornsbrød med spicy limeyoghurt og kålsalat
25-35
Hyse med sitron- og estragonbakte gulrøtter, poteter og rødvinssaus
20-30
Tángcù yú- seifilèt i sur-søt saus med ris og blansjert pak choy
4 av 4