Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Uten egg
Kjøtt
Oppskrifter med norsk, uten egg og kjøtt
30-40
Hjemmelagde kjøttkaker i brun saus med poteter, ertestuing og tyttebær
35-45
Hakkebøf med soppsaus og grov potet- og sellerimos
30-40
Lapskaus med Røros-flatbrød
15-20
Karbonader med potetmos, brun saus og tyttebær
35-45
Biff Stroganoff med sjampinjong og hjemmelaget potetmos
35-45
Mørkokt svinebog i soppsaus og hasselbackpoteter med timian
30-40
Rømmegrøt med galiamelon og spekemat
20-30
Stekte kjøttpølser med potetmos og løksaus
20-30
Kremet svineskav med potetmos
20-30
Røkt svinekam med timianbakt sellerirot og soppsaus
15-20
Mørkokte svinekjaker i brun saus med gulrøtter, grønnkål og rørte tyttebær
15-20
Kjøttboller med fløtesaus, kokte poteter, dampet kål og rørte tyttebær
15-20
Grove karbonader med kokte poteter, ertestuing og løksjy
25-35
Stekt røkt flesk med persillesaus og poteter
20-30
Stekt svinekam med ovnsbakte grønnsaker, soppsaus og rørte tyttebær
15-20
Persille- og hvitløksmarinert svinekam med fløtepoteter og smørstekt brokkoli
20-30
Kremet pasta med gyroskjøtt, erter og salat
25-35
Svinefilet med fløtepoteter og tomatsalat
35-45
Filetstykke av svin med hasselbackpoteter, rotmos og steinsoppsaus
15-20
Elgkarbonader med potetmos, sjysaus og tyttebær
1 av 5