Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Uten egg
Kjøtt
Oppskrifter med norsk, uten egg og kjøtt
35-45
Høstgryte med storfe- og fårekjøttdeig, rotgrønnsaker, rødvinssaus og potetmos
20-30
Røkt svinekam med potetmos, honningglaserte rotgrønnsaker og rødvinssaus
30-40
Vintergryte med storfe- og fårekjøttdeig, rotgrønnsaker, rødvinssaus og potetmos
20-30
Mørbradbiff med urtesmør og hvitløksstekte grønne bønner
20-30
Flesk og duppe med persillestekte grønnsaker og kokt potet
35-45
Svinefilet med soppstuing, grønnkål og helstekte poteter
20-30
Sosekjøtt av mørkokt storfeknoke med gulrøtter og tyttebær
20-30
Karbonader med grønnsaker og potetmos, brokkoli og løksjy
20-30
Mørkokt svinekjake i rødvinssjy med ovnsbakte rotgrønnsaker
20-30
Medisterkaker i soppsaus med brokkoli- og blomkålbuketter og rørte tyttebær
20-30
Svinefilet med pannestekt blomkål, spinat og ajvar
20-30
Elgkarbonader med fløtepoteter, ovnsbakt rosenkål og rørte tyttebær
35-45
Mager svinekam med ovnsbakte grønnsaker og soppsaus
20-30
Kremet kjøttgryte med sjampinjong, potetmos og rørte tyttebær
20-30
Elgkarbonader med stekt løk, brokkoli, brun saus og rørte tyttebær
35-45
Svinefilet med ovnsbakte grønnsaker og rødvinssaus
30-40
Helstekt indrefilet av svin med kantarellsaus og ovnsbakte pærer
25-35
Brennende kjærlighet med stekt kjøttpølse, bacon og rødbete
20-30
Karbonader med gulrøtter, brokkoli, rødvinssaus og tyttebær
20-30
Kremet selleri- og blomkålsuppe med bacon og rustikke multibrød
2 av 5