Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Kjøtt
Oppskrifter med norsk og kjøtt
Rask å lage (76)
Barnevennlig (37)
30-40
Hjemmelagde kjøttkaker i brun saus med poteter, ertestuing og tyttebær
35-45
Hakkebøf med soppsaus og grov potet- og sellerimos
30-40
Lapskaus med Røros-flatbrød
15-20
Karbonader med potetmos, brun saus og tyttebær
35-45
Biff Stroganoff med sjampinjong og hjemmelaget potetmos
35-45
Mørkokt svinebog i soppsaus og hasselbackpoteter med timian
35-45
Svineschnitzel med glaserte gulrøtter og knuste poteter
30-40
Rømmegrøt med galiamelon og spekemat
20-30
Stekte kjøttpølser med potetmos og løksaus
20-30
Kremet svineskav med potetmos
20-30
Røkt svinekam med timianbakt sellerirot og soppsaus
15-20
Filetstykke av svin med kokte poteter og brokkoli, bakte gulrøtter og bearnéssaus
15-20
Mørkokte svinekjaker i brun saus med gulrøtter, grønnkål og rørte tyttebær
15-20
Kjøttboller med fløtesaus, kokte poteter, dampet kål og rørte tyttebær
15-20
Grove karbonader med kokte poteter, ertestuing og løksjy
25-35
Stekt røkt flesk med persillesaus og poteter
20-30
Stekt svinekam med ovnsbakte grønnsaker, soppsaus og rørte tyttebær
15-20
Persille- og hvitløksmarinert svinekam med fløtepoteter og smørstekt brokkoli
20-30
Kremet pasta med gyroskjøtt, erter og salat
25-35
Svinefilet med fløtepoteter og tomatsalat
1 av 6