Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Kjøtt
Oppskrifter med norsk og kjøtt
Rask å lage (76)
Barnevennlig (37)
35-45
Filetstykke av svin med hasselbackpoteter, rotmos og steinsoppsaus
15-20
Elgkarbonader med potetmos, sjysaus og tyttebær
35-45
Hjemmelaget bacon- og brokkolipai med salat og hvitløksdressing
35-45
Høstgryte med storfe- og fårekjøttdeig, rotgrønnsaker, rødvinssaus og potetmos
20-30
Røkt svinekam med potetmos, honningglaserte rotgrønnsaker og rødvinssaus
20-30
Svinekam med stekt løk, brokkoli og fløtegratinerte poteter
30-40
Vintergryte med storfe- og fårekjøttdeig, rotgrønnsaker, rødvinssaus og potetmos
20-30
Mørbradbiff med urtesmør og hvitløksstekte grønne bønner
20-30
Flesk og duppe med persillestekte grønnsaker og kokt potet
35-45
Svinefilet med soppstuing, grønnkål og helstekte poteter
20-30
Sosekjøtt av mørkokt storfeknoke med gulrøtter og tyttebær
20-30
Karbonader med grønnsaker og potetmos, brokkoli og løksjy
20-30
Mørkokt svinekjake i rødvinssjy med ovnsbakte rotgrønnsaker
20-30
Medisterkaker i soppsaus med brokkoli- og blomkålbuketter og rørte tyttebær
20-30
Svinefilet med pannestekt blomkål, spinat og ajvar
20-30
Elgkarbonader med fløtepoteter, ovnsbakt rosenkål og rørte tyttebær
35-45
Mager svinekam med ovnsbakte grønnsaker og soppsaus
20-30
Kremet kjøttgryte med sjampinjong, potetmos og rørte tyttebær
20-30
Elgkarbonader med stekt løk, brokkoli, brun saus og rørte tyttebær
35-45
Svinefilet med ovnsbakte grønnsaker og rødvinssaus
2 av 6