Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Glutenfri
Kjøtt
Oppskrifter med norsk, glutenfri og kjøtt
20-30
Karbonader med karamellisert løk, fløtepoteter og brokkoli
20-30
Stekt vossakorv med epler, kål, tyttebærsjy og sennepsmarinerte poteter
20-30
Hjemmelagde karbonader med stekt løk, fløtepoteter, rosenkål og tyttebær
15-20
Kjøttkaker i brun saus med kokte grønnsaker, potetmos og rørte tyttebær
20-30
Grove karbonader med ovnsbakte rotgrønnsaker, potetmos og brun saus
15-20
Kjøtt- og grønnsaksboller i brun saus med potetmos, kokte gulrøtter og erter
15-20
Ferdiglagde kjøttkaker i brun saus med stuede grønnsaker og rørte tyttebær
360-400
Langtidsstekt lammelår med hvitløk og rosmarin, med fløtegratinerte poteter, glaserte rotgrønnsaker og rødvinssaus
15-20
Medisterkaker i brun saus med rotmos, rødkål og rørte tyttebær
20-30
Persille- og hvitløkskrydret svinekam med fløtepoteter og kokte grønnsaker
20-30
Sitrusstekt svinekam med ovnsbakte poteter og aromasopp, dampet brokkoli og bearnaisesaus
20-30
Svinekam med hjemmelaget potetmos, honningglaserte rotgrønnsaker og sjysaus
20-30
Svinefilet med ovnsbakte urtepoteter og tomat- og rødvinssjy
20-30
Svinefilet med grovknuste poteter, brokkoli og brun saus
35-45
Svinefilet med sellerirotpuré, eple, grønnkål og peppersaus
360-400
Langtidsstekt lammelår med fløtepoteter, rotgrønnsaker, tyttebær og rødvinssaus
25-35
Røkt svinekam med poteter, eple- og sellerislaw og stekesjy
20-30
Svinefilet med kremet potetsalat, ruccola og tomat
15-20
Svinekam i rødvinssaus med kokte småpoteter og brokkolisalat
15-20
Marinerte filetstykker av svin med ovnsbakte poteter, blomkål og epleremulade
3 av 4