Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Glutenfri
Kjøtt
Oppskrifter med norsk, glutenfri og kjøtt
20-30
Svinefilet med pannestekt blomkål, spinat og ajvar
20-30
Elgkarbonader med fløtepoteter, ovnsbakt rosenkål og rørte tyttebær
20-30
Kremet kjøttgryte med sjampinjong, potetmos og rørte tyttebær
20-30
Elgkarbonader med stekt løk, brokkoli, brun saus og rørte tyttebær
35-45
Svinefilet med ovnsbakte grønnsaker og rødvinssaus
30-40
Helstekt indrefilet av svin med kantarellsaus og ovnsbakte pærer
25-35
Brennende kjærlighet med stekt kjøttpølse, bacon og rødbete
20-30
Karbonader med gulrøtter, brokkoli, rødvinssaus og tyttebær
20-30
Krydret svinekam med ovnsbakte poteter og sopp, stekt brokkoli og selleriremulade
20-30
Mørbradbiff med kryddersmør og hvitløksstekte grønne bønner
20-30
Dill- og sennepsfrøstekt svin med fløtepoteter og kokt brokkoli
20-30
Magre pølser med pannestekt spisskål, lettkremet potetsalat og tomatsalsa
20-30
Elgkarbonader med fløtepoteter, ovnsbakte grønnsaker og rørte tyttebær
20-30
Hjemmelaget kjøttgryte med pastinakk, purre og potetmos
20-30
Svinekam med kremet sopp, grønnkål, ovnsbakte poteter og squash
20-30
Sitrusstekt svinefilet med karamellisert rødløk, brokkoli og bearnéssaus
30-40
Sitruskrydret svinefilet med grønne bønner, brokkoli, hvitløkspoteter og karriremulade
20-30
Medisterkaker med ovnsbakte rotgrønnsaker, potetmos og sennepssjy
20-30
Svinekjaker med rotmos, ovnsbakt rosenkål, peppersaus og tyttebær
20-30
Medisterkaker med smørstekte rødbeter, surkål og sennepsbakte poteter
2 av 4