Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Glutenfri
Kjøtt
Oppskrifter med norsk, glutenfri og kjøtt
30-40
Sitruskrydret svinekam med grønne bønner, hvitløkspoteter og karriremulade
20-30
Vossakorv med mandelpotetmos, rotgrønnsaker og syrlig sjalottløk
20-30
Pølsegryte med gulrøtter, ris og spinat
30-40
Karbonader med rotgrønnsaker, hjemmelaget potetmos, rødvinssaus og rørte tyttebær
20-30
Elgkarbonader i sjysaus med hjemmelaget potetmos, brokkoli og tyttebær
30-40
Mørkokt svinebog med potetmos, bakte beter og plommesalsa
30-40
Varm høstsalat med gresskar, linser, chevre og tynnskåret svinekam
20-30
Svinekam og krydrede potetchunks med kremet bakt brokkolisalat
30-40
Krydret svinekam og persillebakte grønnsaker med potetmos og rødvinssaus
15-20
Kjøttkaker i brun saus med kokte grønnsaker, potetmos og rørte tyttebær
15-20
Svinekam og potetsalat med brokkoli, mais og valnøtter
15-20
Soyastekt svinekam med kremet potetsalat og honningglasert sjalottløk
20-30
Medistertallerken med surkål og sennep
35-45
Ribbetallerken med rødkål og eple
4 av 4