Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Glutenfri
Oppskrifter med norsk og glutenfri
Rask å lage (136)
Fisk (93)
Kjøtt (74)
Barnevennlig (73)
20-30
Pannestekt torskefilet med ovnsgrillede grønnsaker og syrlig sjy
20-30
Mørbradbiff med urtesmør og hvitløksstekte grønne bønner
20-30
Flesk og duppe med persillestekte grønnsaker og kokt potet
35-45
Svinefilet med soppstuing, grønnkål og helstekte poteter
20-30
Kyllingbryst med ovnsbakt sellerirot, rosettkål og rødvinssaus
20-30
Sosekjøtt av mørkokt storfeknoke med gulrøtter og tyttebær
20-30
Mørkokt svinekjake i rødvinssjy med ovnsbakte rotgrønnsaker
15-20
Fiskeboller i hvit saus med gulrot- og appelsinsalat og sprøstekt pepperoni
20-30
Pannestekt laks med agurksalat, poteter og rømmedressing
20-30
Ovnsbakt laks i smørsaus med poteter, gulrøtter og brokkoli
35-45
Pannestekt seifilet med gulrotpuré, stekt spisskål og urtevinaigrette
20-30
Pannestekt lyr med ertepuré, revet gulrot og remulade
20-30
Stekt torsk med timian- og hvitløkspoteter, råkostmiks og kaperssmør
20-30
Svinefilet med pannestekt blomkål, spinat og ajvar
20-30
Ovnsbakt laks med lime, sellerirotpuré og hvitløksstekte grønnsaker
20-30
Elgkarbonader med fløtepoteter, ovnsbakt rosenkål og rørte tyttebær
20-30
Urtebakt sei med blomkålris og urtedressing
20-30
Soyabakt laks med smørdampet kål og syrlig epledressing
15-20
Soyabakt laksefilet med ingefær- og koriandersyltede gulrøtter og jasminris
15-20
Pannestekt lyr med smørsaus, ovnsbakte grønnsaker og poteter
3 av 10