Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Glutenfri
Kjøtt
Oppskrifter med norsk, glutenfri og kjøtt
30-40
Hjemmelagde kjøttkaker i brun saus med poteter, ertestuing og tyttebær
15-20
Karbonader med potetmos, brun saus og tyttebær
35-45
Biff Stroganoff med sjampinjong og hjemmelaget potetmos
35-45
Mørkokt svinebog i soppsaus og hasselbackpoteter med timian
20-30
Stekte kjøttpølser med potetmos og løksaus
20-30
Kremet svineskav med potetmos
15-20
Filetstykke av svin med kokte poteter og brokkoli, bakte gulrøtter og bearnéssaus
15-20
Mørkokte svinekjaker i brun saus med gulrøtter, grønnkål og rørte tyttebær
15-20
Persille- og hvitløksmarinert svinekam med fløtepoteter og smørstekt brokkoli
25-35
Svinefilet med fløtepoteter og tomatsalat
15-20
Elgkarbonader med potetmos, sjysaus og tyttebær
35-45
Høstgryte med storfe- og fårekjøttdeig, rotgrønnsaker, rødvinssaus og potetmos
20-30
Røkt svinekam med potetmos, honningglaserte rotgrønnsaker og rødvinssaus
20-30
Svinekam med stekt løk, brokkoli og fløtegratinerte poteter
30-40
Vintergryte med storfe- og fårekjøttdeig, rotgrønnsaker, rødvinssaus og potetmos
20-30
Mørbradbiff med urtesmør og hvitløksstekte grønne bønner
20-30
Flesk og duppe med persillestekte grønnsaker og kokt potet
35-45
Svinefilet med soppstuing, grønnkål og helstekte poteter
20-30
Sosekjøtt av mørkokt storfeknoke med gulrøtter og tyttebær
20-30
Mørkokt svinekjake i rødvinssjy med ovnsbakte rotgrønnsaker
1 av 4