Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Glutenfri
Oppskrifter med norsk og glutenfri
Rask å lage (136)
Fisk (93)
Kjøtt (74)
Barnevennlig (73)
15-20
Filetstykke av svin med kokte poteter og brokkoli, bakte gulrøtter og bearnéssaus
15-20
Mørkokte svinekjaker i brun saus med gulrøtter, grønnkål og rørte tyttebær
15-20
Pannestekt lyr med kokte poteter og smørsaus
35-45
Risgrøt
15-20
Fiskekaker med knuste krydderpoteter, grønnsaker og aioli
15-20
Fiskekaker med potetmos, lun råkostsalat og sitron- og persillesmør
15-20
Persille- og hvitløksmarinert svinekam med fløtepoteter og smørstekt brokkoli
25-35
Svinefilet med fløtepoteter og tomatsalat
15-20
Stekt laks med poteter, gulrøtter, agurksalat og rømme
15-20
Pannestekte fiskekaker med ertepuré og revet gulrot
20-30
Sukkersaltet laks med asparges og smørsaus
15-20
Elgkarbonader med potetmos, sjysaus og tyttebær
15-20
Fiskeboller i karrisaus med råkost og poteter
35-45
Coq au vin med utbenet kyllinglår og knuste urtepoteter
20-30
Sitruskrydret laksefilet med stekt hjertesalat og yoghurt- og epledressing
35-45
Høstgryte med storfe- og fårekjøttdeig, rotgrønnsaker, rødvinssaus og potetmos
20-30
Røkt svinekam med potetmos, honningglaserte rotgrønnsaker og rødvinssaus
20-30
Svinekam med stekt løk, brokkoli og fløtegratinerte poteter
30-40
Vintergryte med storfe- og fårekjøttdeig, rotgrønnsaker, rødvinssaus og potetmos
20-30
Dampet laks med agurksalat, timian- og hvitløkspoteter og urtedressing
2 av 10