Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Lite fett
Rask å lage
Oppskrifter med norsk, lite fett og som er rask å lage
20-30
Dillstekt torskefilet med knuste poteter, sitron og agurksalat
20-30
Skreifilet med pastinakkpuré og soyasmør
20-30
Fiskekaker av torsk og sei med ovnsstekte potetskiver og lett urtedressing
20-30
Vegetarpizza med to typer ost, grønnkål og syltet rødløk
20-30
Ovnsbakt hyse i urtesaus med pannestekt purre og hvitløksbulgur
20-30
Pannestekt lyr med gulrot- og ingefærpuré, grønnkål og kryddersmør
20-30
Pannestekt lange med grønn ertepuré, kokte poteter og fiskesaus
20-30
Stekt seifilet i teriyakisaus, karamellisert løk og potetmos
20-30
Pannestekt skrei med bacon, grønnkål og persillesmør
15-20
Pannestekt torsk med ovnsbakte gulrøtter og smørsaus
20-30
Svinefilet med ovnsbakte urtepoteter og tomat- og rødvinssjy
20-30
Svinefilet med maiskrem, ovnsbakte grønnsaker og soppsaus
20-30
Svinefilet med grovknuste poteter, brokkoli og brun saus
20-30
Sprøbakt seifilet med ovnsbakte poteter, spisskålsalat og eple- og estragondressing
20-30
Kyllingfilet med ovnsbakte grønnsaker og brun saus
20-30
Hyse med rødvinssaus, bakte potetskiver med grønnkål og gulrotpuré
20-30
Pølsegryte med gulrøtter, ris og spinat
20-30
Kyllingbryst og risoni med krydret smør, syltet knutekål, ovnsbakt eple og grønnkål
20-30
Panert lysing med ovnsbakte potetchunks, syltede grønnsaker og sennep- og dilldressing
20-30
Mager svinekam og soppkremet pasta, med crispy grønnkål og appelsin
2 av 2