Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Lite fett
Rask å lage
Oppskrifter med norsk, lite fett og som er rask å lage
20-30
Seifilet med stekt løk, hvit saus og gulrøtter
20-30
Sitronbakt torsk med dillstuede poteter
15-20
Bakt torsk med bacon, potetmos og ovnsbakte rotgrønnsaker
15-20
Filetstykke av svin med kokte poteter og brokkoli, bakte gulrøtter og bearnéssaus
15-20
Mørkokte svinekjaker i brun saus med gulrøtter, grønnkål og rørte tyttebær
15-20
Pannestekt lyr med kokte poteter og smørsaus
20-30
Kyllingbryst med ovnsbakt sellerirot, rosettkål og rødvinssaus
20-30
Sosekjøtt av mørkokt storfeknoke med gulrøtter og tyttebær
20-30
Mørkokt svinekjake i rødvinssjy med ovnsbakte rotgrønnsaker
20-30
Svinefilet med pannestekt blomkål, spinat og ajvar
20-30
Lofotburger i briochebrød med frisk agurk- og fennikelsalat, urtedressing og potetkløfter
20-30
Fullkornspizza med skjørost, sprø grønnkål, sopp, og syltet rødløk
20-30
Urtestekt lyrfilet med knuste poteter og agurksalat
20-30
Grønnsakssuppe med rotgrønnsaker og magre kjøttpølser
20-30
Pannestekt torsk med stekt løk, ertepuré og urtedressing
20-30
Sitrusstekt svinefilet med karamellisert rødløk, brokkoli og bearnéssaus
20-30
Stekt juletorsk med mandelpoteter, gulrøtter og rømmesmørsaus
20-30
Svinekjaker med rotmos, ovnsbakt rosenkål, peppersaus og tyttebær
20-30
Kyllingbryst med ovnsbakte grønnsaker, grønnkål og urtesaus
20-30
Sprøpanert seifilet med ovnsbakte gulrøtter, råkostsalat, dill og epleremulade
1 av 2