Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Lite fett
Fisk
Oppskrifter med norsk, lite fett og fisk
30-40
Hjemmelaget karrikrydret fiskegryte med seifilet, purre og flatbrød
20-30
Ovnsbakt hyse i urtesaus med pannestekt purre og hvitløksbulgur
20-30
Pannestekt lyr med gulrot- og ingefærpuré, grønnkål og kryddersmør
20-30
Pannestekt lange med grønn ertepuré, kokte poteter og fiskesaus
20-30
Stekt seifilet i teriyakisaus, karamellisert løk og potetmos
20-30
Pannestekt skrei med bacon, grønnkål og persillesmør
15-20
Pannestekt torsk med ovnsbakte gulrøtter og smørsaus
30-40
Pannestekt seifilet med bakte gulrøtter, grov potetmos, sitron- og estragonsaus
20-30
Sprøbakt seifilet med ovnsbakte poteter, spisskålsalat og eple- og estragondressing
30-40
Bakt lyr med fennikel og sennepsmarinerte poteter med eple og spinat
20-30
Hyse med rødvinssaus, bakte potetskiver med grønnkål og gulrotpuré
20-30
Panert lysing med ovnsbakte potetchunks, syltede grønnsaker og sennep- og dilldressing
30-40
Lyrfilet med hvitløksbakte potetskiver og brokkoli, syltet rødløk og syrlig fiskesaus
25-35
Urtebakt seifilet med stekte poteter, purrekrem, grønnkål og syltet rødløk
25-35
Hyse med sitron- og estragonbakte gulrøtter, poteter og rødvinssaus
2 av 2