Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Lite fett
Oppskrifter med norsk og lite fett
Rask å lage (40)
Fisk (35)
20-30
Ovnsbakt hyse i urtesaus med pannestekt purre og hvitløksbulgur
20-30
Pannestekt lyr med gulrot- og ingefærpuré, grønnkål og kryddersmør
20-30
Pannestekt lange med grønn ertepuré, kokte poteter og fiskesaus
20-30
Stekt seifilet i teriyakisaus, karamellisert løk og potetmos
20-30
Pannestekt skrei med bacon, grønnkål og persillesmør
15-20
Pannestekt torsk med ovnsbakte gulrøtter og smørsaus
20-30
Svinefilet med ovnsbakte urtepoteter og tomat- og rødvinssjy
20-30
Svinefilet med maiskrem, ovnsbakte grønnsaker og soppsaus
20-30
Svinefilet med grovknuste poteter, brokkoli og brun saus
35-45
Svinefilet med sellerirotpuré, eple, grønnkål og peppersaus
30-40
Pannestekt seifilet med bakte gulrøtter, grov potetmos, sitron- og estragonsaus
20-30
Sprøbakt seifilet med ovnsbakte poteter, spisskålsalat og eple- og estragondressing
30-40
Storfe- og soppgryte med grønnkål, poteter og rørte tyttebær
30-40
Bakt lyr med fennikel og sennepsmarinerte poteter med eple og spinat
20-30
Kyllingfilet med ovnsbakte grønnsaker og brun saus
35-45
Hveterisotto med pannestekt blomkål og eple, toppet med skjørost og dill
20-30
Hyse med rødvinssaus, bakte potetskiver med grønnkål og gulrotpuré
20-30
Pølsegryte med gulrøtter, ris og spinat
30-40
Spinat- og sitronkremet mathvete med bakte beter og skjørost
30-40
Grønnsaks- og linsesuppe med grønne kyllingkjøttboller og pasta
3 av 3