Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Lite fett
Oppskrifter med norsk og lite fett
Rask å lage (40)
Fisk (35)
20-30
Seifilet med stekt løk, hvit saus og gulrøtter
25-35
Ovnsbakt torsk med egg, kokte poteter, grønnsaker og bechamelsaus
20-30
Sitronbakt torsk med dillstuede poteter
15-20
Bakt torsk med bacon, potetmos og ovnsbakte rotgrønnsaker
15-20
Filetstykke av svin med kokte poteter og brokkoli, bakte gulrøtter og bearnéssaus
15-20
Mørkokte svinekjaker i brun saus med gulrøtter, grønnkål og rørte tyttebær
15-20
Pannestekt lyr med kokte poteter og smørsaus
25-35
Svinefilet med fløtepoteter og tomatsalat
35-45
Filetstykke av svin med hasselbackpoteter, rotmos og steinsoppsaus
30-40
Panert seifilet med grønne erter, poteter og løksjy
20-30
Kyllingbryst med ovnsbakt sellerirot, rosettkål og rødvinssaus
20-30
Sosekjøtt av mørkokt storfeknoke med gulrøtter og tyttebær
20-30
Mørkokt svinekjake i rødvinssjy med ovnsbakte rotgrønnsaker
20-30
Svinefilet med pannestekt blomkål, spinat og ajvar
35-45
Hjemmelaget fiskesuppe med sei, purre, gulrøtter og grove bagetter
35-45
Hjemmelaget fiskesuppe med lyr, dill og grove bagetter
20-30
Lofotburger i briochebrød med frisk agurk- og fennikelsalat, urtedressing og potetkløfter
35-45
Pannestekt torsk med hjemmelaget potetmos, brokkoli og teriyakiløksjy
35-45
Svinefilet med ovnsbakte grønnsaker og rødvinssaus
20-30
Fullkornspizza med skjørost, sprø grønnkål, sopp, og syltet rødløk
1 av 3