Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Lavt kaloriinnhold
Kjøtt
Oppskrifter med norsk, lavt kaloriinnhold og kjøtt
35-45
Hakkebøf med soppsaus og grov potet- og sellerimos
30-40
Lapskaus med Røros-flatbrød
35-45
Biff Stroganoff med sjampinjong og hjemmelaget potetmos
35-45
Mørkokt svinebog i soppsaus og hasselbackpoteter med timian
20-30
Røkt svinekam med timianbakt sellerirot og soppsaus
15-20
Mørkokte svinekjaker i brun saus med gulrøtter, grønnkål og rørte tyttebær
15-20
Kjøttboller med fløtesaus, kokte poteter, dampet kål og rørte tyttebær
25-35
Stekt røkt flesk med persillesaus og poteter
20-30
Stekt svinekam med ovnsbakte grønnsaker, soppsaus og rørte tyttebær
25-35
Svinefilet med fløtepoteter og tomatsalat
35-45
Filetstykke av svin med hasselbackpoteter, rotmos og steinsoppsaus
15-20
Elgkarbonader med potetmos, sjysaus og tyttebær
35-45
Høstgryte med storfe- og fårekjøttdeig, rotgrønnsaker, rødvinssaus og potetmos
20-30
Svinekam med stekt løk, brokkoli og fløtegratinerte poteter
30-40
Vintergryte med storfe- og fårekjøttdeig, rotgrønnsaker, rødvinssaus og potetmos
20-30
Mørbradbiff med urtesmør og hvitløksstekte grønne bønner
20-30
Sosekjøtt av mørkokt storfeknoke med gulrøtter og tyttebær
20-30
Karbonader med grønnsaker og potetmos, brokkoli og løksjy
20-30
Mørkokt svinekjake i rødvinssjy med ovnsbakte rotgrønnsaker
20-30
Svinefilet med pannestekt blomkål, spinat og ajvar
1 av 3