Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Kjøtt
Rask å lage
Oppskrifter med norsk, kjøtt og som er rask å lage
15-20
Karbonader med potetmos, brun saus og tyttebær
20-30
Stekte kjøttpølser med potetmos og løksaus
20-30
Kremet svineskav med potetmos
20-30
Røkt svinekam med timianbakt sellerirot og soppsaus
15-20
Filetstykke av svin med kokte poteter og brokkoli, bakte gulrøtter og bearnéssaus
15-20
Mørkokte svinekjaker i brun saus med gulrøtter, grønnkål og rørte tyttebær
15-20
Kjøttboller med fløtesaus, kokte poteter, dampet kål og rørte tyttebær
15-20
Grove karbonader med kokte poteter, ertestuing og løksjy
20-30
Stekt svinekam med ovnsbakte grønnsaker, soppsaus og rørte tyttebær
15-20
Persille- og hvitløksmarinert svinekam med fløtepoteter og smørstekt brokkoli
20-30
Kremet pasta med gyroskjøtt, erter og salat
15-20
Elgkarbonader med potetmos, sjysaus og tyttebær
20-30
Røkt svinekam med potetmos, honningglaserte rotgrønnsaker og rødvinssaus
20-30
Svinekam med stekt løk, brokkoli og fløtegratinerte poteter
20-30
Mørbradbiff med urtesmør og hvitløksstekte grønne bønner
20-30
Flesk og duppe med persillestekte grønnsaker og kokt potet
20-30
Sosekjøtt av mørkokt storfeknoke med gulrøtter og tyttebær
20-30
Karbonader med grønnsaker og potetmos, brokkoli og løksjy
20-30
Mørkokt svinekjake i rødvinssjy med ovnsbakte rotgrønnsaker
20-30
Medisterkaker i soppsaus med brokkoli- og blomkålbuketter og rørte tyttebær
1 av 4