Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Glutenfri
Rask å lage
Oppskrifter med norsk, glutenfri og som er rask å lage
20-30
Fiskekaker av torsk og sei med ovnsstekte potetskiver og lett urtedressing
20-30
Fiskekaker med agurksalat, ovnsbakt gulbete og sennep- og dilldressing
20-30
Fiskekaker med gulrotpuré, ertesmør og kokte poteter
15-20
Krydderstekt laksefilet med potetmos, grønnkål og rødbetesjy
15-20
Krydderstekt lyrfilet med kremet potetsalat og tomatvinaigrette
15-20
Kjøtt- og grønnsaksboller i brun saus med potetmos, kokte gulrøtter og erter
15-20
Ferdiglagde kjøttkaker i brun saus med stuede grønnsaker og rørte tyttebær
20-30
Fiskekaker med rotgrønnsaker, knuste persillepoteter og aioli
20-30
Kyllinglår provence med frisk potetsalat og stekt brokkoli
20-30
Lofotburger med torsk og sei, krydderpoteter, rosettkål og urtedressing
15-20
Medisterkaker i brun saus med rotmos, rødkål og rørte tyttebær
15-20
Ovnsbakt laks med kokte poteter, grønne bønner og soyasmør
20-30
Pannestekt lange med grønn ertepuré, kokte poteter og fiskesaus
15-20
Pannestekt hyse med potetmos, erter og smørsaus
20-30
Pannestekt skrei med bacon, grønnkål og persillesmør
15-20
Pannestekt torsk med ovnsbakte gulrøtter og smørsaus
20-30
Persille- og hvitløkskrydret svinekam med fløtepoteter og kokte grønnsaker
20-30
Krydderbakt lyrfilet med blomkålris og urtedressing
20-30
Sitrusstekt svinekam med ovnsbakte poteter og aromasopp, dampet brokkoli og bearnaisesaus
15-20
Soyabakt laks med dampet spisskål, epledressing og kokte poteter
5 av 7