Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Glutenfri
Rask å lage
Oppskrifter med norsk, glutenfri og som er rask å lage
20-30
Sitrusstekt svinefilet med karamellisert rødløk, brokkoli og bearnéssaus
20-30
Sitruskrydret laks med pannestekt potet, rosenkål og smørsaus
20-30
Lettsaltet torsk med råkostsalat, eggesmør og dill
20-30
Stekt juletorsk med mandelpoteter, gulrøtter og rømmesmørsaus
20-30
Sennepsbakt laks med rødbeter, grønnkål og kremet appelsinsaus
20-30
Medisterkaker med ovnsbakte rotgrønnsaker, potetmos og sennepssjy
20-30
Svinekjaker med rotmos, ovnsbakt rosenkål, peppersaus og tyttebær
20-30
Medisterkaker med smørstekte rødbeter, surkål og sennepsbakte poteter
20-30
Karbonader med karamellisert løk, fløtepoteter og brokkoli
20-30
Stekt vossakorv med epler, kål, tyttebærsjy og sennepsmarinerte poteter
20-30
Hjemmelagde karbonader med stekt løk, fløtepoteter, rosenkål og tyttebær
20-30
Kyllingbryst med ovnsbakte grønnsaker, grønnkål og urtesaus
15-20
Kjøttkaker i brun saus med kokte grønnsaker, potetmos og rørte tyttebær
20-30
Grove karbonader med ovnsbakte rotgrønnsaker, potetmos og brun saus
20-30
Dillstekt torskefilet med knuste poteter, sitron og agurksalat
20-30
Skreifilet med pastinakkpuré og soyasmør
20-30
Laks med ovnsbakte grønnsaker og bearnèssaus
20-30
Paprikakrydret laks med ovnsbakte søtpotetstaver og kålsalat
20-30
Krydderbakt laks med frisk fennikelsalat og ristet fullkorns- og gulrotris
20-30
Krydderbakt laks med asparges, poteter og balsamicovinaigrette
4 av 7