Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Glutenfri
Rask å lage
Oppskrifter med norsk, glutenfri og som er rask å lage
20-30
Sukkersaltet laks med asparges og smørsaus
15-20
Elgkarbonader med potetmos, sjysaus og tyttebær
15-20
Fiskeboller i karrisaus med råkost og poteter
20-30
Sitruskrydret laksefilet med stekt hjertesalat og yoghurt- og epledressing
20-30
Røkt svinekam med potetmos, honningglaserte rotgrønnsaker og rødvinssaus
20-30
Svinekam med stekt løk, brokkoli og fløtegratinerte poteter
20-30
Dampet laks med agurksalat, timian- og hvitløkspoteter og urtedressing
20-30
Pannestekt torskefilet med ovnsgrillede grønnsaker og syrlig sjy
20-30
Mørbradbiff med urtesmør og hvitløksstekte grønne bønner
20-30
Flesk og duppe med persillestekte grønnsaker og kokt potet
20-30
Kyllingbryst med ovnsbakt sellerirot, rosettkål og rødvinssaus
20-30
Sosekjøtt av mørkokt storfeknoke med gulrøtter og tyttebær
20-30
Mørkokt svinekjake i rødvinssjy med ovnsbakte rotgrønnsaker
15-20
Fiskeboller i hvit saus med gulrot- og appelsinsalat og sprøstekt pepperoni
20-30
Pannestekt laks med agurksalat, poteter og rømmedressing
20-30
Ovnsbakt laks i smørsaus med poteter, gulrøtter og brokkoli
20-30
Pannestekt lyr med ertepuré, revet gulrot og remulade
20-30
Stekt torsk med timian- og hvitløkspoteter, råkostmiks og kaperssmør
20-30
Svinefilet med pannestekt blomkål, spinat og ajvar
20-30
Ovnsbakt laks med lime, sellerirotpuré og hvitløksstekte grønnsaker
2 av 7