Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Glutenfri
Rask å lage
Oppskrifter med norsk, glutenfri og som er rask å lage
20-30
Laks med reddik- og agurksalat, urtedressing og kokte poteter
20-30
Fiskeboller i hvit saus med reker, råkost og poteter
20-30
Laks med ovnsbakte grønnsaker og smørsaus
15-20
Karbonader med potetmos, brun saus og tyttebær
20-30
Pannestekt torsk med potet- og sellerirotmos, ovnsbakt brokkoli og brunet kryddersmør
20-30
Torsk med eggesmør og stekte poteter
20-30
Laksefilet med ovnsbakte poteter, agurk- og reddiksalat og kryddersmør
20-30
Stekte kjøttpølser med potetmos og løksaus
20-30
Ørret med reddik- og agurksalat, rømmedressing og kokte poteter
20-30
Kremet svineskav med potetmos
15-20
Bakt torsk med bacon, potetmos og ovnsbakte rotgrønnsaker
15-20
Torsk med råkostsalat og eggesmør
15-20
Filetstykke av svin med kokte poteter og brokkoli, bakte gulrøtter og bearnéssaus
15-20
Mørkokte svinekjaker i brun saus med gulrøtter, grønnkål og rørte tyttebær
15-20
Pannestekt lyr med kokte poteter og smørsaus
15-20
Fiskekaker med knuste krydderpoteter, grønnsaker og aioli
15-20
Fiskekaker med potetmos, lun råkostsalat og sitron- og persillesmør
15-20
Persille- og hvitløksmarinert svinekam med fløtepoteter og smørstekt brokkoli
15-20
Stekt laks med poteter, gulrøtter, agurksalat og rømme
15-20
Pannestekte fiskekaker med ertepuré og revet gulrot
1 av 7