Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Glutenfri
Fisk
Oppskrifter med norsk, glutenfri og fisk
20-30
Sukkersaltet laks med asparges, bakt løk og smørsaus
15-20
Fiskekaker med knuste krydderpoteter, grønnsakssalat og limeaioli
30-40
Bakt torsk med hjemmelaget potetmos, gulrøtter og eggesmør
30-40
Laksefilet med eple- og dillvinaigrette, blomkål og potetmos
20-30
Panert lysing med ovnsbakte potetchunks, syltede grønnsaker og sennep- og dilldressing
20-30
Fiskekaker med bakte gulrøtter og grønnkål, kokte poteter og remulade
30-40
Lyrfilet med hvitløksbakte potetskiver og brokkoli, syltet rødløk og syrlig fiskesaus
20-30
Panert lysing og bakt potetsalat med reddiker og grønnkål
20-30
Panert lysing og bakt potetsalat med reddiker og grønnkål
25-35
Hyse med sitron- og estragonbakte gulrøtter, poteter og rødvinssaus
20-30
Lyrfilet med kokte poteter og gulrøtter, ertepuré og pepperoni- og løksmør
30-40
Ørret med bakte og syltede beter, potetmos og smørsaus
20-30
Sitruskrydret ørret med ovnsbakte poteter, rosettkål og smørsaus
5 av 5