Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Glutenfri
Fisk
Oppskrifter med norsk, glutenfri og fisk
15-20
Pannestekt hyse med potetmos, erter og smørsaus
35-45
Pannestekt kveite med dampet kål og sitron- og dillsaus
25-35
Pannestekt lyrfilet med gulrotpuré, ovnsbakt brokkoli og baconsmør
20-30
Pannestekt skrei med bacon, grønnkål og persillesmør
15-20
Pannestekt torsk med ovnsbakte gulrøtter og smørsaus
20-30
Krydderbakt lyrfilet med blomkålris og urtedressing
30-40
Sitron- og honningbakt laks med ovnsbakte beter og hvitløksdressing
15-20
Soyabakt laks med dampet spisskål, epledressing og kokte poteter
20-30
Soyabakt laksefilet med syltede gulrøtter og stekte potetskiver
30-40
Pannestekt seifilet med bakte gulrøtter, grov potetmos, sitron- og estragonsaus
20-30
Fiske chowder med sprøstekt bacon, gulrøtter og grønne erter
20-30
Torsk med ovnsbakt rødbete og eple, potetmos og stekt løk
15-20
Pannestekt hysefilet med kokte poteter, brokkoli og smørsaus
25-35
Laksekarbonader med potet- og sellerimos, bakte grønnsaker og sprø grønnkål
30-40
Bakt lyr med fennikel og sennepsmarinerte poteter med eple og spinat
15-20
Fiskeboller i karrisaus med poteter og revne gulrøtter med appelsin
15-20
Fiskekaker og potetsalat med eple og råkost
20-30
Hyse med rødvinssaus, bakte potetskiver med grønnkål og gulrotpuré
25-35
Fiskekaker med potetbåter, moste erter og soyasmør
20-30
Ovnsbakt laksefilet med agurksalat, rømme og poteter
4 av 5