Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Glutenfri
Fisk
Oppskrifter med norsk, glutenfri og fisk
20-30
Sitruskrydret laksefilet med stekt hjertesalat og yoghurt- og epledressing
20-30
Dampet laks med agurksalat, timian- og hvitløkspoteter og urtedressing
20-30
Pannestekt torskefilet med ovnsgrillede grønnsaker og syrlig sjy
15-20
Fiskeboller i hvit saus med gulrot- og appelsinsalat og sprøstekt pepperoni
20-30
Pannestekt laks med agurksalat, poteter og rømmedressing
20-30
Ovnsbakt laks i smørsaus med poteter, gulrøtter og brokkoli
35-45
Pannestekt seifilet med gulrotpuré, stekt spisskål og urtevinaigrette
20-30
Pannestekt lyr med ertepuré, revet gulrot og remulade
20-30
Stekt torsk med timian- og hvitløkspoteter, råkostmiks og kaperssmør
20-30
Ovnsbakt laks med lime, sellerirotpuré og hvitløksstekte grønnsaker
20-30
Urtebakt sei med blomkålris og urtedressing
20-30
Soyabakt laks med smørdampet kål og syrlig epledressing
15-20
Soyabakt laksefilet med ingefær- og koriandersyltede gulrøtter og jasminris
15-20
Pannestekt lyr med smørsaus, ovnsbakte grønnsaker og poteter
20-30
Soyabakt laks og poteter med smørdampet kål og syrlig epledressing
20-30
Lofotburgere med pannestekte grønnsaker, knuste persillepoteter og aioli
20-30
Urtestekt lyrfilet med knuste poteter og agurksalat
35-45
Posjert torskefilet med ovnsbakte rødbete- og potetbåter, sellerirotpuré og løksmør
20-30
Pannestekt torsk med stekt løk, ertepuré og urtedressing
25-35
Pannestekt torsk med kokte poteter, ovnsbakte gulrøtter og dillsaus
2 av 5