Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Glutenfri
Fisk
Oppskrifter med norsk, glutenfri og fisk
20-30
Laks med reddik- og agurksalat, urtedressing og kokte poteter
20-30
Fiskeboller i hvit saus med reker, råkost og poteter
35-45
Krydderbakt kveite med potetpuré og stekte grønnsaker
20-30
Laks med ovnsbakte grønnsaker og smørsaus
30-40
Pannestekt torskefilet med pepperoni-sjy og sellerirotpuré
20-30
Pannestekt torsk med potet- og sellerirotmos, ovnsbakt brokkoli og brunet kryddersmør
20-30
Torsk med eggesmør og stekte poteter
20-30
Laksefilet med ovnsbakte poteter, agurk- og reddiksalat og kryddersmør
20-30
Ørret med reddik- og agurksalat, rømmedressing og kokte poteter
25-35
Ovnsbakt torsk med egg, kokte poteter, grønnsaker og bechamelsaus
25-35
Pannestekt lyr med glaserte gulrøtter og ertepuré
15-20
Bakt torsk med bacon, potetmos og ovnsbakte rotgrønnsaker
15-20
Torsk med råkostsalat og eggesmør
15-20
Pannestekt lyr med kokte poteter og smørsaus
15-20
Fiskekaker med knuste krydderpoteter, grønnsaker og aioli
15-20
Fiskekaker med potetmos, lun råkostsalat og sitron- og persillesmør
15-20
Stekt laks med poteter, gulrøtter, agurksalat og rømme
15-20
Pannestekte fiskekaker med ertepuré og revet gulrot
20-30
Sukkersaltet laks med asparges og smørsaus
15-20
Fiskeboller i karrisaus med råkost og poteter
1 av 5