Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Fugl
Oppskrifter med norsk og fugl
Kylling (38)
20-30
Kyllingfilet i rødvinssaus med bakte grønnsaker, persille og spinat
20-30
Kyllingfilet med ovnsbakte grønnsaker og brun saus
25-35
Stekt kyllingfilet med ovnsbakte poteter, grønnkål og rødvinssaus
15-20
Kyllingburger med steinsoppaioli, råkostsalat med eple og gulrotfries
20-30
Kyllingfilet med ovnsbakte grønnsaker, maiskrem og soppsaus
30-40
Grønnsaks- og linsesuppe med grønne kyllingkjøttboller og pasta
20-30
Kyllingkaker i brun saus med poteter, gulrøtter og tyttebær
20-30
Kyllingfilet og ovnsbakte poteter med appelsin, spinat og peppersaus
30-40
Kyllingbryst med dampet asparges og sommerkål, potetmos og sitrusvinaigrette
25-35
Kyllingbryst med urte- og hvitløksbakte poteter, gulrøtter og sitronsaus
20-30
Kyllingbryst og risoni med krydret smør, syltet knutekål, ovnsbakt eple og grønnkål
20-30
Kyllingbryst med sellerirotkrem, bakte grønnsaker og timiansjy
30-40
Kyllingkaker med bakte beter, gressløkspoteter, sennepssjy og rørte tyttebær
25-35
Kyllingbryst med knuste mandelpoteter, rødbetpurè, rosenkål og sjysaus
30-40
Kyllingbryst med blomkålkrem og lun eplesalat med ruccola og mathvete
25-35
Pastasalat og kyllingkjøttboller med spinatpesto, stekt spisskål og fennikel
20-30
Sous vide kyllingfilet med potetmos, estragonbakte grønnsaker og rødvinssaus
25-35
Kyllinglårfilet med cæsardressing og couscoussalat med eple og bakt løk
2 av 2