Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Fugl
Oppskrifter med norsk og fugl
Kylling (38)
30-40
Urtekylling med fløtepoteter og tomatsalat
35-45
Kyllingfrikassé med rotgrønnsaker og Røros-flatbrød
35-45
Coq au vin med utbenet kyllinglår og knuste urtepoteter
20-30
Kyllingbryst med ovnsbakt sellerirot, rosettkål og rødvinssaus
20-30
Kyllingfrikassé med rotgrønnsaker og Røros-flatbrød
35-45
Krydderstekte kyllinglår med ovnsbakte grønnsaker og peppersaus
35-45
Kyllingbryst med ovnsbakte poteter, sellerirot og peppersaus
20-30
Kremet kyllinggryte med sjampinjong, syltet rødløk og potetmos
25-35
Sitronmarinert kyllingfilet med ovnsbakte poteter, grønnkål og rødvinssaus
20-30
Kyllingbryst med ovnsbakte grønnsaker, grønnkål og urtesaus
25-35
Kyllingschnitzel med potetsalat med eple og fennikel, hvitløksdressing og sitron
20-30
Kyllingfilet med timian- og hvitløksbakte poteter, gulrøtter og soppsaus
20-30
Kyllingfilet med ovnsbakte grønnsaker og soppsaus
30-40
Kyllingkaker i brun saus med honningglaserte gulrøtter og ovnsstekte potetskiver
20-30
Kyllinglår provence med frisk potetsalat og stekt brokkoli
15-20
Rask cæsarsalat med crispy kylling og pasta
20-30
Kyllingsalat med mathvete, tomat, mandler og cæsardressing
15-20
Sitruskrydret utbenet kyllinglår med frisk salat og cæsarkremet potetsalat
20-30
Utbenet kyllinglår med frisk bulgur- og appelsinsalat
25-35
Kyllinggryte i sitronsaus med rotgrønnsaker, poteter og dill
1 av 2