Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Fisk
Filet
Oppskrifter med norsk, fisk og filet
30-40
Pannestekt seifilet med bakte gulrøtter, grov potetmos, sitron- og estragonsaus
20-30
Fiske chowder med sprøstekt bacon, gulrøtter og grønne erter
20-30
Torsk med ovnsbakt rødbete og eple, potetmos og stekt løk
15-20
Pannestekt hysefilet med kokte poteter, brokkoli og smørsaus
30-40
Bakt lyr med fennikel og sennepsmarinerte poteter med eple og spinat
20-30
Bakt laksefilet med bulgur- og betesalat og epledressing
20-30
Hyse med rødvinssaus, bakte potetskiver med grønnkål og gulrotpuré
20-30
Pannestekt laksefilet med hjemmelaget potetmos, reddik og teriyaki- og limesjy
20-30
Ovnsbakt laksefilet med agurksalat, rømme og poteter
20-30
Sukkersaltet laks med asparges, bakt løk og smørsaus
20-30
Hjemmelaget fiskesuppe med laks og sei, fennikel, dill og rustikke multibrød
30-40
Bakt torsk med hjemmelaget potetmos, gulrøtter og eggesmør
30-40
Laksefilet med eple- og dillvinaigrette, blomkål og potetmos
30-40
Lyrfilet med hvitløksbakte potetskiver og brokkoli, syltet rødløk og syrlig fiskesaus
25-35
Urtebakt seifilet med stekte poteter, purrekrem, grønnkål og syltet rødløk
25-35
Hyse med sitron- og estragonbakte gulrøtter, poteter og rødvinssaus
20-30
Lyrfilet med kokte poteter og gulrøtter, ertepuré og pepperoni- og løksmør
30-40
Ørret med bakte og syltede beter, potetmos og smørsaus
20-30
Sitruskrydret ørret med ovnsbakte poteter, rosettkål og smørsaus
5 av 5