Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Fisk
Filet
Oppskrifter med norsk, fisk og filet
20-30
Pannestekt lyr med gulrøtter, grovknuste poteter og soyasmør
30-40
Hjemmelaget karrikrydret fiskegryte med seifilet, purre og flatbrød
15-20
Krydderstekt laksefilet med potetmos, grønnkål og rødbetesjy
15-20
Krydderstekt lyrfilet med kremet potetsalat og tomatvinaigrette
15-20
Ovnsbakt laks med kokte poteter, grønne bønner og soyasmør
20-30
Ovnsbakt hyse i urtesaus med pannestekt purre og hvitløksbulgur
20-30
Pannestekt lyr med gulrot- og ingefærpuré, grønnkål og kryddersmør
20-30
Pannestekt lange med grønn ertepuré, kokte poteter og fiskesaus
15-20
Pannestekt hyse med potetmos, erter og smørsaus
35-45
Pannestekt kveite med dampet kål og sitron- og dillsaus
25-35
Pannestekt lyrfilet med gulrotpuré, ovnsbakt brokkoli og baconsmør
20-30
Stekt seifilet i teriyakisaus, karamellisert løk og potetmos
20-30
Pannestekt skrei med bacon, grønnkål og persillesmør
20-30
Pannestekt torsk med karamellisert løk, potetmos med gressløk og teriyakismør
15-20
Pannestekt torsk med ovnsbakte gulrøtter og smørsaus
20-30
Krydderbakt lyrfilet med blomkålris og urtedressing
30-40
Sitron- og honningbakt laks med ovnsbakte beter og hvitløksdressing
15-20
Soyabakt laks med dampet spisskål, epledressing og kokte poteter
20-30
Soyabakt laksefilet med syltede gulrøtter og stekte potetskiver
20-30
Stekt torskefilet og grovknuste poteter med gressløk, gulrøtter, erter og brunet løksmør
4 av 5