Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Fisk
Filet
Oppskrifter med norsk, fisk og filet
20-30
Laks med reddik- og agurksalat, urtedressing og kokte poteter
35-45
Krydderbakt kveite med potetpuré og stekte grønnsaker
20-30
Laks med ovnsbakte grønnsaker og smørsaus
30-40
Pannestekt torskefilet med pepperoni-sjy og sellerirotpuré
20-30
Pannestekt torsk med potet- og sellerirotmos, ovnsbakt brokkoli og brunet kryddersmør
20-30
Seifilet med stekt løk, hvit saus og gulrøtter
20-30
Torsk med eggesmør og stekte poteter
20-30
Laksefilet med ovnsbakte poteter, agurk- og reddiksalat og kryddersmør
20-30
Hjemmelaget fiskesuppe med torsk
20-30
Ørret med reddik- og agurksalat, rømmedressing og kokte poteter
25-35
Ovnsbakt torsk med egg, kokte poteter, grønnsaker og bechamelsaus
25-35
Pannestekt lyr med glaserte gulrøtter og ertepuré
20-30
Mild fiskesuppe med laks, fiskeboller og rotgrønnsaker
20-30
Sitronbakt torsk med dillstuede poteter
15-20
Bakt torsk med bacon, potetmos og ovnsbakte rotgrønnsaker
15-20
Torsk med råkostsalat og eggesmør
15-20
Pannestekt lyr med kokte poteter og smørsaus
15-20
Stekt laks med poteter, gulrøtter, agurksalat og rømme
20-30
Sukkersaltet laks med asparges og smørsaus
15-20
Kremet fiskesuppe med fennikel, sei og urtekrutonger
1 av 5