Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Fisk
Filet
Oppskrifter med norsk, fisk og filet
20-30
Sitruskrydret laksefilet med stekt hjertesalat og yoghurt- og epledressing
20-30
Dampet laks med agurksalat, timian- og hvitløkspoteter og urtedressing
20-30
Pannestekt torskefilet med ovnsgrillede grønnsaker og syrlig sjy
30-40
Panert seifilet med grønne erter, poteter og løksjy
20-30
Pannestekt laks med agurksalat, poteter og rømmedressing
20-30
Ovnsbakt laks i smørsaus med poteter, gulrøtter og brokkoli
35-45
Pannestekt seifilet med gulrotpuré, stekt spisskål og urtevinaigrette
20-30
Pannestekt lyr med ertepuré, revet gulrot og remulade
20-30
Stekt torsk med timian- og hvitløkspoteter, råkostmiks og kaperssmør
20-30
Ovnsbakt laks med lime, sellerirotpuré og hvitløksstekte grønnsaker
20-30
Urtebakt sei med blomkålris og urtedressing
20-30
Soyabakt laks med smørdampet kål og syrlig epledressing
20-30
Pannestekt seifilet med karamellisert løk, potetmos og teriyakismør
35-45
Hjemmelaget fiskesuppe med sei, purre, gulrøtter og grove bagetter
15-20
Soyabakt laksefilet med ingefær- og koriandersyltede gulrøtter og jasminris
20-30
Posjert kveitefilet med potetmos, glaserte gulrøtter og teriyakismør
25-35
Pannestekt lyr med karamellisert løk, potetmos med gressløk og teriyakismør
15-20
Pannestekt lyr med smørsaus, ovnsbakte grønnsaker og poteter
20-30
Soyabakt laks og poteter med smørdampet kål og syrlig epledressing
35-45
Hjemmelaget fiskesuppe med lyr, dill og grove bagetter
2 av 5