Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Fisk
Oppskrifter med norsk og fisk
Rask å lage (110)
Filet (99)
Barnevennlig (54)
Torsk (36)
Laks (35)
15-20
Pannestekt torsk med ovnsbakte gulrøtter og smørsaus
20-30
Krydderbakt lyrfilet med blomkålris og urtedressing
30-40
Sitron- og honningbakt laks med ovnsbakte beter og hvitløksdressing
15-20
Soyabakt laks med dampet spisskål, epledressing og kokte poteter
20-30
Soyabakt laksefilet med syltede gulrøtter og stekte potetskiver
20-30
Stekt torskefilet og grovknuste poteter med gressløk, gulrøtter, erter og brunet løksmør
15-20
Sprøpanert sei med stekt sommerkål, remulade og syltet rødløk
30-40
Pannestekt seifilet med bakte gulrøtter, grov potetmos, sitron- og estragonsaus
20-30
Fiske chowder med sprøstekt bacon, gulrøtter og grønne erter
20-30
Torsk med ovnsbakt rødbete og eple, potetmos og stekt løk
15-20
Pannestekt hysefilet med kokte poteter, brokkoli og smørsaus
20-30
Sprøbakt seifilet med ovnsbakte poteter, spisskålsalat og eple- og estragondressing
25-35
Laksekarbonader med potet- og sellerimos, bakte grønnsaker og sprø grønnkål
30-40
Bakt lyr med fennikel og sennepsmarinerte poteter med eple og spinat
20-30
Sprøpanert sei med smørstekt spisskål, remulade og hurtigsyltet agurk
20-30
Bakt laksefilet med bulgur- og betesalat og epledressing
15-20
Fiskeboller i karrisaus med poteter og revne gulrøtter med appelsin
15-20
Fiskekaker og potetsalat med eple og råkost
20-30
Hyse med rødvinssaus, bakte potetskiver med grønnkål og gulrotpuré
25-35
Fiskekaker med potetbåter, moste erter og soyasmør
6 av 7