Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Uten egg
Fisk
Oppskrifter med norsk, uten egg og fisk
30-40
Pannestekt seifilet med bakte gulrøtter, grov potetmos, sitron- og estragonsaus
20-30
Torsk med ovnsbakt rødbete og eple, potetmos og stekt løk
15-20
Pannestekt hysefilet med kokte poteter, brokkoli og smørsaus
25-35
Laksekarbonader med potet- og sellerimos, bakte grønnsaker og sprø grønnkål
30-40
Bakt lyr med fennikel og sennepsmarinerte poteter med eple og spinat
20-30
Bakt laksefilet med bulgur- og betesalat og epledressing
15-20
Fiskeboller i karrisaus med poteter og revne gulrøtter med appelsin
20-30
Hyse med rødvinssaus, bakte potetskiver med grønnkål og gulrotpuré
25-35
Fiskekaker med potetbåter, moste erter og soyasmør
20-30
Pannestekt laksefilet med hjemmelaget potetmos, reddik og teriyaki- og limesjy
20-30
Fiskegrateng med rotgrønnsaker og karrismør
20-30
Ovnsbakt laksefilet med agurksalat, rømme og poteter
20-30
Sukkersaltet laks med asparges, bakt løk og smørsaus
20-30
Hjemmelaget fiskesuppe med laks og sei, fennikel, dill og rustikke multibrød
30-40
Laksefilet med eple- og dillvinaigrette, blomkål og potetmos
20-30
Panert lysing med ovnsbakte potetchunks, syltede grønnsaker og sennep- og dilldressing
20-30
Ovnsbakt pytt i panne med panert torsk og gressløkkrem
30-40
Lyrfilet med hvitløksbakte potetskiver og brokkoli, syltet rødløk og syrlig fiskesaus
25-35
Urtebakt seifilet med stekte poteter, purrekrem, grønnkål og syltet rødløk
20-30
Panert lysing og bakt potetsalat med reddiker og grønnkål
5 av 5