Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Uten egg
Fisk
Oppskrifter med norsk, uten egg og fisk
20-30
Sitruskrydret laksefilet med stekt hjertesalat og yoghurt- og epledressing
20-30
Dampet laks med agurksalat, timian- og hvitløkspoteter og urtedressing
20-30
Pannestekt torskefilet med ovnsgrillede grønnsaker og syrlig sjy
20-30
Fiskegrateng og råkostsalat med appelsin og granateple
15-20
Panert torsk og potetmos med erter, agurksalat og urtedressing
15-20
Fiskeboller i hvit saus med gulrot- og appelsinsalat og sprøstekt pepperoni
20-30
Pannestekt laks med agurksalat, poteter og rømmedressing
20-30
Ovnsbakt laks i smørsaus med poteter, gulrøtter og brokkoli
35-45
Pannestekt seifilet med gulrotpuré, stekt spisskål og urtevinaigrette
20-30
Stekt torsk med timian- og hvitløkspoteter, råkostmiks og kaperssmør
20-30
Ovnsbakt laks med lime, sellerirotpuré og hvitløksstekte grønnsaker
20-30
Urtebakt sei med blomkålris og urtedressing
20-30
Soyabakt laks med smørdampet kål og syrlig epledressing
20-30
Pannestekt seifilet med karamellisert løk, potetmos og teriyakismør
20-30
Panert torsk med ovnsbakte potetchunks, syltede grønnsaker og sennep- og dilldressing
15-20
Soyabakt laksefilet med ingefær- og koriandersyltede gulrøtter og jasminris
20-30
Posjert kveitefilet med potetmos, glaserte gulrøtter og teriyakismør
25-35
Pannestekt lyr med karamellisert løk, potetmos med gressløk og teriyakismør
15-20
Pannestekt lyr med smørsaus, ovnsbakte grønnsaker og poteter
20-30
Soyabakt laks og poteter med smørdampet kål og syrlig epledressing
2 av 5