Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Uten egg
Oppskrifter med norsk og uten egg
Rask å lage (169)
Fisk (100)
Kjøtt (94)
Barnevennlig (80)
Fugl (32)
15-20
Krydderstekt laksefilet med potetmos, grønnkål og rødbetesjy
15-20
Krydderstekt lyrfilet med kremet potetsalat og tomatvinaigrette
15-20
Kjøtt- og grønnsaksboller i brun saus med potetmos, kokte gulrøtter og erter
15-20
Ferdiglagde kjøttkaker i brun saus med stuede grønnsaker og rørte tyttebær
20-30
Kyllingfilet med ovnsbakte grønnsaker og soppsaus
30-40
Kyllingkaker i brun saus med honningglaserte gulrøtter og ovnsstekte potetskiver
20-30
Kyllinglår provence med frisk potetsalat og stekt brokkoli
360-400
Langtidsstekt lammelår med hvitløk og rosmarin, med fløtegratinerte poteter, glaserte rotgrønnsaker og rødvinssaus
20-30
Mørkokte svinekjaker i soppsjy med rødkål, brokkoli og potetmos
20-30
Lofotburger med torsk og sei, krydderpoteter, rosettkål og urtedressing
15-20
Medisterkaker i brun saus med rotmos, rødkål og rørte tyttebær
15-20
Ovnsbakt laks med kokte poteter, grønne bønner og soyasmør
20-30
Ovnsbakt hyse i urtesaus med pannestekt purre og hvitløksbulgur
20-30
Pannestekt lyr med gulrot- og ingefærpuré, grønnkål og kryddersmør
20-30
Pannestekt lange med grønn ertepuré, kokte poteter og fiskesaus
15-20
Pannestekt hyse med potetmos, erter og smørsaus
35-45
Pannestekt kveite med dampet kål og sitron- og dillsaus
20-30
Panert torsk med ovnsbakte potetbåter og ertesmør
25-35
Pannestekt lyrfilet med gulrotpuré, ovnsbakt brokkoli og baconsmør
20-30
Stekt seifilet i teriyakisaus, karamellisert løk og potetmos
8 av 13