Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Uten egg
Oppskrifter med norsk og uten egg
Rask å lage (169)
Fisk (100)
Kjøtt (94)
Barnevennlig (80)
Fugl (32)
20-30
Elgkarbonader i sjysaus med hjemmelaget potetmos, brokkoli og tyttebær
30-40
Mørkokt svinebog med potetmos, bakte beter og plommesalsa
20-30
Panert lysing med ovnsbakte potetchunks, syltede grønnsaker og sennep- og dilldressing
30-40
Varm høstsalat med gresskar, linser, chevre og tynnskåret svinekam
30-40
Potetbowl med stekt rosettkål og gresskar, syltet rødløk og persillepesto
30-40
Kyllingkaker med bakte beter, gressløkspoteter, sennepssjy og rørte tyttebær
25-35
Kyllingbryst med knuste mandelpoteter, rødbetpurè, rosenkål og sjysaus
20-30
Ovnsbakt pytt i panne med panert torsk og gressløkkrem
30-40
Lyrfilet med hvitløksbakte potetskiver og brokkoli, syltet rødløk og syrlig fiskesaus
25-35
Urtebakt seifilet med stekte poteter, purrekrem, grønnkål og syltet rødløk
30-40
Kyllingbryst med blomkålkrem og lun eplesalat med ruccola og mathvete
20-30
Panert lysing og bakt potetsalat med reddiker og grønnkål
20-30
Kjøttkaker i brun saus med poteter, gulrøtter og tyttebærglasert eple
30-40
Krydret svinekam og persillebakte grønnsaker med potetmos og rødvinssaus
20-30
Mager svinekam og soppkremet pasta, med crispy grønnkål og appelsin
25-35
Pastasalat og kyllingkjøttboller med spinatpesto, stekt spisskål og fennikel
25-35
Risoni med estragonsmør, bakte grønnsaker og sprø kjerner
15-20
Kjøttkaker i brun saus med kokte grønnsaker, potetmos og rørte tyttebær
30-40
Panert torsk med gulrotkrem, stekt hodekål og lettsyltet rødløk
20-30
Røkt svinebiff og bakt eplesalat med bulgur, grønnkål og timiansjy
12 av 13