Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Rask å lage
Oppskrifter med norsk og som er rask å lage
15-20
Ovnsbakt laks med kokte poteter, grønne bønner og soyasmør
20-30
Ovnsbakt hyse i urtesaus med pannestekt purre og hvitløksbulgur
20-30
Pannestekt lyr med gulrot- og ingefærpuré, grønnkål og kryddersmør
20-30
Pannestekt lange med grønn ertepuré, kokte poteter og fiskesaus
15-20
Pannestekt hyse med potetmos, erter og smørsaus
20-30
Panert torsk med ovnsbakte potetbåter og ertesmør
20-30
Stekt seifilet i teriyakisaus, karamellisert løk og potetmos
20-30
Pannestekt skrei med bacon, grønnkål og persillesmør
20-30
Pannestekt torsk med karamellisert løk, potetmos med gressløk og teriyakismør
15-20
Pannestekt torsk med ovnsbakte gulrøtter og smørsaus
20-30
Persille- og hvitløkskrydret svinekam med fløtepoteter og kokte grønnsaker
20-30
Krydderbakt lyrfilet med blomkålris og urtedressing
15-20
Rask cæsarsalat med crispy kylling og pasta
20-30
Røkt svinekam med sommerkål, asparges og hjemmelaget urtesaus
20-30
Sitrusstekt svinekam med ovnsbakte poteter og aromasopp, dampet brokkoli og bearnaisesaus
15-20
Soyabakt laks med dampet spisskål, epledressing og kokte poteter
20-30
Soyabakt laksefilet med syltede gulrøtter og stekte potetskiver
20-30
Svinekam med hjemmelaget potetmos, honningglaserte rotgrønnsaker og sjysaus
20-30
Svinefilet med ovnsbakte urtepoteter og tomat- og rødvinssjy
20-30
Svinefilet med maiskrem, ovnsbakte grønnsaker og soppsaus
8 av 11