Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Kjøtt
Rask å lage
Oppskrifter med norsk, kjøtt og som er rask å lage
15-20
Svinekam i rødvinssaus med kokte småpoteter og brokkolisalat
15-20
Marinerte filetstykker av svin med ovnsbakte poteter, blomkål og epleremulade
20-30
Stekt svinekam med soppsaus og ovnsbakte grønnsaker
20-30
Vossakorv med mandelpotetmos, rotgrønnsaker og syrlig sjalottløk
20-30
Pølsegryte med gulrøtter, ris og spinat
20-30
Reinsdyrkjøttboller i steinsoppsaus med poteter, kokte grønnsaker og rørte tyttebær
20-30
Elgkarbonader i sjysaus med hjemmelaget potetmos, brokkoli og tyttebær
15-20
Kremet pastinakksuppe med sprøstekt pepperoni, brokkoli og grove bagetter
20-30
Kjøttkaker i brun saus med poteter, gulrøtter og tyttebærglasert eple
20-30
Svinekam og krydrede potetchunks med kremet bakt brokkolisalat
20-30
Mager svinekam og soppkremet pasta, med crispy grønnkål og appelsin
15-20
Kjøttkaker i brun saus med kokte grønnsaker, potetmos og rørte tyttebær
15-20
Svinekam og potetsalat med brokkoli, mais og valnøtter
20-30
Røkt svinebiff og bakt eplesalat med bulgur, grønnkål og timiansjy
15-20
Soyastekt svinekam med kremet potetsalat og honningglasert sjalottløk
20-30
Medistertallerken med surkål og sennep
4 av 4