Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Kjøtt
Oppskrifter med norsk og kjøtt
Rask å lage (76)
Barnevennlig (37)
20-30
Stekt vossakorv med epler, kål, tyttebærsjy og sennepsmarinerte poteter
15-20
Pannekaker med bacon, tomatsalat, basilikumolje og fersk mozzarella
25-35
Krydret svinefilet med soppsaus, ovnsbakte grønnsaker og rørte tyttebær
20-30
Karbonader med grønnsaker, stekt løk, brokkoli, brun saus og rørte tyttebær
20-30
Hjemmelagde karbonader med stekt løk, fløtepoteter, rosenkål og tyttebær
20-30
Saftige hamburgere med stekt løk, ovnsbakte poteter og soppmajones
15-20
Kjøttkaker i brun saus med kokte grønnsaker, potetmos og rørte tyttebær
30-40
Danske krebinetter med kålstuing, erter og persillepoteter
20-30
Grove karbonader med ovnsbakte rotgrønnsaker, potetmos og brun saus
15-20
Kjøtt- og grønnsaksboller i brun saus med potetmos, kokte gulrøtter og erter
15-20
Ferdiglagde kjøttkaker i brun saus med stuede grønnsaker og rørte tyttebær
360-400
Langtidsstekt lammelår med hvitløk og rosmarin, med fløtegratinerte poteter, glaserte rotgrønnsaker og rødvinssaus
20-30
Mørkokte svinekjaker i soppsjy med rødkål, brokkoli og potetmos
15-20
Medisterkaker i brun saus med rotmos, rødkål og rørte tyttebær
20-30
Persille- og hvitløkskrydret svinekam med fløtepoteter og kokte grønnsaker
20-30
Røkt svinekam med sommerkål, asparges og hjemmelaget urtesaus
20-30
Sitrusstekt svinekam med ovnsbakte poteter og aromasopp, dampet brokkoli og bearnaisesaus
20-30
Svinekam med hjemmelaget potetmos, honningglaserte rotgrønnsaker og sjysaus
20-30
Svinefilet med ovnsbakte urtepoteter og tomat- og rødvinssjy
20-30
Svinefilet med maiskrem, ovnsbakte grønnsaker og soppsaus
4 av 6