Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Fisk
Rask å lage
Oppskrifter med norsk, fisk og som er rask å lage
20-30
Pannestekt skrei med bacon, grønnkål og persillesmør
20-30
Pannestekt torsk med karamellisert løk, potetmos med gressløk og teriyakismør
15-20
Pannestekt torsk med ovnsbakte gulrøtter og smørsaus
20-30
Krydderbakt lyrfilet med blomkålris og urtedressing
15-20
Soyabakt laks med dampet spisskål, epledressing og kokte poteter
20-30
Soyabakt laksefilet med syltede gulrøtter og stekte potetskiver
20-30
Stekt torskefilet og grovknuste poteter med gressløk, gulrøtter, erter og brunet løksmør
15-20
Sprøpanert sei med stekt sommerkål, remulade og syltet rødløk
20-30
Fiske chowder med sprøstekt bacon, gulrøtter og grønne erter
20-30
Torsk med ovnsbakt rødbete og eple, potetmos og stekt løk
15-20
Pannestekt hysefilet med kokte poteter, brokkoli og smørsaus
20-30
Sprøbakt seifilet med ovnsbakte poteter, spisskålsalat og eple- og estragondressing
20-30
Sprøpanert sei med smørstekt spisskål, remulade og hurtigsyltet agurk
20-30
Bakt laksefilet med bulgur- og betesalat og epledressing
15-20
Fiskeboller i karrisaus med poteter og revne gulrøtter med appelsin
15-20
Fiskekaker og potetsalat med eple og råkost
20-30
Hyse med rødvinssaus, bakte potetskiver med grønnkål og gulrotpuré
20-30
Pannestekt laksefilet med hjemmelaget potetmos, reddik og teriyaki- og limesjy
20-30
Fiskegrateng med rotgrønnsaker og karrismør
20-30
Ovnsbakt laksefilet med agurksalat, rømme og poteter
5 av 6