Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Norsk
Fiberrik
Oppskrifter med norsk og fiberrik
Rask å lage (31)
25-35
Krydret svinekam med soppsaus, ovnsbakte grønnsaker og rørte tyttebær
30-40
Sitruskrydret svinekam med grønne bønner, hvitløkspoteter og karriremulade
20-30
Kyllingfilet med ovnsbakte grønnsaker og brun saus
25-35
Stekt kyllingfilet med ovnsbakte poteter, grønnkål og rødvinssaus
20-30
Stekt svinekam med soppsaus og ovnsbakte grønnsaker
35-45
Hveterisotto med pannestekt blomkål og eple, toppet med skjørost og dill
30-40
Spinat- og sitronkremet mathvete med bakte beter og skjørost
30-40
Grønnsaks- og linsesuppe med grønne kyllingkjøttboller og pasta
30-40
Varm høstsalat med gresskar, linser, chevre og tynnskåret svinekam
30-40
Potetbowl med stekt rosettkål og gresskar, syltet rødløk og persillepesto
30-40
Kyllingbryst med blomkålkrem og lun eplesalat med ruccola og mathvete
25-35
Risoni med estragonsmør, bakte grønnsaker og sprø kjerner
15-20
Kjøttkaker i brun saus med kokte grønnsaker, potetmos og rørte tyttebær
30-40
Panert torsk med gulrotkrem, stekt hodekål og lettsyltet rødløk
20-30
Lyrfilet med kokte poteter og gulrøtter, ertepuré og pepperoni- og løksmør
35-45
Ribbetallerken med rødkål og eple
3 av 3