Bestill matkasse
På menyen
Våre matkasser
Slik fungerer det
Logg inn
Oppskrifter
Fisk
Filet
Rask å lage
Oppskrifter med fisk, filet og som er rask å lage
20-30
Pannestekt lange med grønn ertepuré, kokte poteter og fiskesaus
15-20
Pannestekt hyse med potetmos, erter og smørsaus
20-30
Panert hyse med kremet pasta penne, erter og ruccola
15-20
Panert laks med ingefærstekt brokkoli, jasminris og curry- og mangodressing
20-30
Stekt seifilet i teriyakisaus, karamellisert løk og potetmos
20-30
Pannestekt skrei med bacon, grønnkål og persillesmør
20-30
Pannestekt skrei med poteter og soya- og ingefærsjy
20-30
Pannestekt torsk med karamellisert løk, potetmos med gressløk og teriyakismør
20-30
Pannestekt torsk med smørdampede rotgrønnsaker, bakte rødbeter og teriyakismør
20-30
Pannestekt torskefilet med blomkålpuré, spinat, bønner og soyasmør
15-20
Pannestekt torsk med ovnsbakte gulrøtter og smørsaus
20-30
Pannestekt torskefilet med knuste poteter og soya- og ingefærsjy
20-30
Krydderbakt lyrfilet med blomkålris og urtedressing
15-20
Seifilet med basilikumolje, potetmos og ovnsbakte cherrytomater
20-30
Torskefilet med blomkålpuré, stekt spinat og soyasmør
20-30
Soya- og ingefærstekt laksefilet med gulrot- og eplesalat og sesamris
15-20
Soyabakt laks med dampet spisskål, epledressing og kokte poteter
15-20
Soyabakt laks med timian- og hvitløkspoteter, wokmiks og edamamebønner
15-20
Soyabakt laksefilet med nektarin- og couscoussalat
20-30
Soyabakt laksefilet med syltede gulrøtter og stekte potetskiver
6 av 8