Pizza bianca med pepperoni, sopp og rødløk, toppet med ruccola og tomat

Pizza bianca med pepperoni

sopp og rødløk, toppet med ruccola og tomat
4.12 (83)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
Liste
Liste
Bilder
Sjampinjong
100 g
Rødløk
½–1 stk
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Urtemiks
½ pakke
Pepperonipølse i skiver
1 pakke
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Ruccola
30 g
Tomat
1 stk
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
832 kcal
Fett:
40 g
Karbohydrater:
84 g
Protein:
34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bytt plass på stekebrettene underveis i steketiden hvis du steker flere pizzaer samtidig. På den måten får alle pizzaene både over- og undervarme, og dermed et jevnere resultat.

Varm opp stekeovnen til 240 grader varmluft, eller så høyt den går.
Rens soppen fri for jord, skrell rødløken, og kutt dem i tynne skiver. Kutt pepperoniskivene i strimler. Rør sammen lettrømmen, urtemiksen og den revne osten i en liten skål.
 Fordel pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Smør sausen jevnt utover pizzabunnene, og strø soppen, løken og pepperonien over. Stek pizzaene i ovnen i 6–8 minutter (se tips). 
 Skyll ruccolaen og tomaten. Kutt tomaten i små terninger, og topp pizzaene med dem og ruccolaen.
God middag!