
Pizza bianca med pepperoni
sopp og rødløk, toppet med ruccola og tomat4.12 (83)
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
Sjampinjong
100 g
Rødløk
½–1 stk
Lettrømme
150 g
Urtemiks
½ pakke
Pepperonipølse i skiver
1 pakke
Revet Grande Premium
1 pakke
Pizzabunner
2 stk
Ruccola
30 g
Tomat
1 stk
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 832 kcal
- Fett:
- 40 g
- Karbohydrater:
- 84 g
- Protein:
- 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bytt plass på stekebrettene underveis i steketiden hvis du steker flere pizzaer samtidig. På den måten får alle pizzaene både over- og undervarme, og dermed et jevnere resultat.
Varm opp stekeovnen til 240 grader varmluft, eller så høyt den går.
Rens soppen fri for jord, skrell rødløken, og kutt dem i tynne skiver. Kutt pepperoniskivene i strimler. Rør sammen lettrømmen, urtemiksen og den revne osten i en liten skål.
Fordel pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Smør sausen jevnt utover pizzabunnene, og strø soppen, løken og pepperonien over. Stek pizzaene i ovnen i 6–8 minutter (se tips).
Skyll ruccolaen og tomaten. Kutt tomaten i små terninger, og topp pizzaene med dem og ruccolaen.
God middag!