Teriyakistekte plantebaserte chunks med ris, agurk, chilimajones og peanøtter
Laktosefri
Vegetar

Teriyakistekte plantebaserte chunks

med ris, agurk, chilimajones og peanøtter
3.88 (64)
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
Liste
Liste
Bilder
Jasminris
135 g
Agurk
½ stk
Vårløk
1 pakke
Gulrot
1 stk
Lime
1 stk
Plantebaserte chunks
280 g
Teriyakisaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Koriander
1 bunt
Hakkede peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Chilimajones
½ pakke
(Egg, Sennep)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
929 kcal
Fett:
48 g
Karbohydrater:
84 g
Protein:
42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Mariner agurkskivene i limesaft og litt salt for ekstra smak.

Tilbered risen som anvist på pakken.
 Skyll og kutt agurken i to på langs, og deretter i tynne skiver. Skyll og kutt vårløken i tynne ringer. Skrell og kutt gulroten i tynne strimler, eller riv den på den grove siden av et rivjern. Kutt limen i båter.  
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek de plantebaserte chunksene under omrøring i omtrent 4 minutter, eller til de er gjennomvarme. Vend inn teriyakisausen, og kok opp. Vend inn halvparten av vårløken, og smak til med litt pepper.  
 Skyll og grovhakk korianderen. Fordel risen i dype skåler. Legg chunksene, resten av vårløken, gulrøttene, agurken og nøttene i seksjoner over risen. Topp med korianderen og chilimajonesen, og server limebåtene til retten.    
God middag!