
Vegetar
Hvit pizza med fetaost
urtemarinert sopp og grønnkål3.79 (174)
Under 30 min
9 Ingredienser
En nordisk pizza toppet med grønnkål og masse sopp. En pizza litt utenom det vanlige, men så god!
En nordisk pizza toppet med grønnkål og masse sopp. En pizza litt utenom det vanlige, men så god!
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
- olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Aromasopp
100 g
Strimlet grønnkål
75 g
Urtemiks
1 pakke
Olje
1 ss
Rødløk
½–1 stk
Crème fraîche
½–1 pakke
Sopp-/porcinipulver
½–1 pakke
Pizzabunner
2 stk
Fetaost
100 g
Mamma Mia salatblanding
75 g
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
½ ss
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 788 kcal
- Fett:
- 37 g
- Karbohydrater:
- 86 g
- Protein:
- 29 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Børst soppen fri for jord, og kutt den i tynne skiver. Ha soppskivene og grønnkålen i en bolle, og vend inn urtemiksen og 1 ss olje.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Rør sammen crème fraîchen, soppulveret, litt salt og pepper i en skål.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og stek soppen og grønnkålen i 3 minutter. Krydre med salt og pepper.
Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Smør crème fraîche-blandingen utover pizzabunnene. Fordel rødløken, soppen og grønnkålen over, og topp med fetaosten. Stek pizzaene i ovnen i 10–12 minutter.
Ha salaten i en salatbolle, og vend inn litt olivenolje og ½ ss eddik.
God middag!