
Laktosefri
Wraps med sprøbakt sei
sprø grønnsaker og sweet chili-sausNy oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Sprø og saftig panert fisk i en varm hvetetortilla med friske og fargerike grønnsaker er godt for hele familien i en travel hverdag.
Sprø og saftig panert fisk i en varm hvetetortilla med friske og fargerike grønnsaker er godt for hele familien i en travel hverdag.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk·
- Hvete·
- Gluten
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- bakepapir (kan sløyfes)
Sprøbakt sei med tomatsalsa
320 g
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Agurk
½ stk
Mais
1 pakke
Rødløk
½ stk
Tortillalefser
4 stk
Sweet chili-saus
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 753 kcal
- Fett:
- 21 g
- Karbohydrater:
- 111 g
- Protein:
- 29 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i 12–15 minutter, til den er gyllen og sprø.
Skyll, tørk og kutt hjertesalaten i strimler. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Skyll og kutt agurken i skiver eller terninger. Sil laken av maisen, og skyll den i kaldt vann. Skrell og finhakk rødløken. Ha alle grønnsakene i hver sin serveringsskål.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 3–4 minutter. Server chilisausen til retten.
Sett frem alt på bordet, slik at alle kan lage sin egen wrap.
God middag!