Wraps med sprøbakt sei, sprø grønnsaker og sweet chili-saus
Laktosefri

Wraps med sprøbakt sei

sprø grønnsaker og sweet chili-saus
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Sprø og saftig panert fisk i en varm hvetetortilla med friske og fargerike grønnsaker er godt for hele familien i en travel hverdag.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • bakepapir (kan sløyfes)
Liste
Liste
Bilder
Sprøbakt sei med tomatsalsa
320 g
(Fisk, Hvete)
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Agurk
½ stk
Mais
1 pakke
Rødløk
½ stk
Tortillalefser
4 stk
(Hvete, Gluten)
Sweet chili-saus
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
753 kcal
Fett:
21 g
Karbohydrater:
111 g
Protein:
29 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i 12–15 minutter, til den er gyllen og sprø.
 Skyll, tørk og kutt hjertesalaten i strimler. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Skyll og kutt agurken i skiver eller terninger. Sil laken av maisen, og skyll den i kaldt vann. Skrell og finhakk rødløken. Ha alle grønnsakene i hver sin serveringsskål. 
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 3–4 minutter. Server chilisausen til retten.
 Sett frem alt på bordet, slik at alle kan lage sin egen wrap.
God middag!