
Laktosefri
Asiatisk-inspirert storfebog med nudler
sauterte grønnsaker og limeNy oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Langtidskokt storfebog
250 g
Soya- og ingefærsaus
½-1 pakke
Fullkornsnudler
½ pakke
Sjampinjong
100 g
Brokkoli
1 stk
Gulrot
1 stk
Vårløk
1 pakke
Rød chili
½ stk
Sesamfrø
1 pakke
Lime
1 stk
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 556 kcal
- Fett:
- 16 g
- Karbohydrater:
- 58 g
- Protein:
- 46 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Ha kjøttet og kraften fra posen over i en kjele. Kok opp og la det småkoke under lokk i omtrent 10 minutter. Dra kjøttet fra hverandre med to gafler til litt grove biter. Vend inn soya- og ingefærsausen og la det småkoke frem til servering.
Kok nudlene som anvist på pakken.
Rens og kutt sjampinjongen i skiver. Kutt brokkolien i små buketter, skrell stilken og kutt den i små terninger. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek brokkolien og sjampinjongen i 3–4 minutter, og krydre med litt salt og peppper.
Skrell og kutt gulroten i tynne strimler. Skyll vårløken og chilien, og kutt dem i tynne skiver. Kutt lime i båter.
Legg nudlene i dype skåler. Topp med kjøttet, grønnsakene, gulroten, vårløken, chilien og et dryss sesamfrø. Server limebåtene til.
God middag!