Asiatisk-inspirert storfebog med nudler, sauterte grønnsaker og lime
Laktosefri

Asiatisk-inspirert storfebog med nudler

sauterte grønnsaker og lime
Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Langtidskokt storfebog
250 g
Soya- og ingefærsaus
½-1 pakke
(Soya, Hvete)
Fullkornsnudler
½ pakke
(Egg, Hvete)
Sjampinjong
100 g
Brokkoli
1 stk
Gulrot
1 stk
Vårløk
1 pakke
Rød chili
½ stk
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Lime
1 stk
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
556 kcal
Fett:
16 g
Karbohydrater:
58 g
Protein:
46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Ha kjøttet og kraften fra posen over i en kjele. Kok opp og la det småkoke under lokk i omtrent 10 minutter. Dra kjøttet fra hverandre med to gafler til litt grove biter. Vend inn soya- og ingefærsausen og la det småkoke frem til servering. 
Kok nudlene som anvist på pakken. 
 Rens og kutt sjampinjongen i skiver. Kutt brokkolien i små buketter, skrell stilken og kutt den i små terninger. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek brokkolien og sjampinjongen i 3–4 minutter, og krydre med litt salt og peppper.
Skrell og kutt gulroten i tynne strimler. Skyll vårløken og chilien, og kutt dem i tynne skiver. Kutt lime i båter.
Legg nudlene i dype skåler. Topp med kjøttet, grønnsakene, gulroten, vårløken, chilien og et dryss sesamfrø. Server limebåtene til.
God middag!